Саопштење за јавност

САОПШТЕЊЕ

Поштовани суграђани,

Дана 21.12.2018. године на Facebook порталу „TPK news“ као и на другим интернет сајтовима и медијима објављен је чланак под називом „15 милиона динара: ЈКП „Дунав Велико Градиште“ открива највеће дужнике за воду“. У наведеном тексту изнет је низ неистина и наведено да је одговорно лице – директор дао трећем лицу ради објаве спискове са именима дужника ЈКП „Дунав Велико Градиште“ од чега се директор изричито ограђује и негира наводе овог портала.

Овом приликом у потпуности демантујемо изнете наводе. Предметни подаци су неовлашћено објављени и противно закону достављени трећем лицу, а исти представљају евиденцију постојећих дуговања, што свакако није документ чије је објављивање дозвољено, обзиром на садржину података.

Желимо да се извинимо корисницима на евентуално причињеној непријатности и да вас обавестимо да ћемо у сарадњи са органима тужилаштва, полицијом и правосудним органима настојати да се ови спискови уклоне са интернета у што краћем року, као и да исти утврде који запослени су прекршили закон и омогућили неовлашћено објављивање личних података грађана.

 

С’ поштовањем

ЈКП „Дунав Велико Градиште“
директор
Љубица Митић, дипл. правник

Саопштење – PDF