Saopštenje za javnost

objavljeno u: Aktuelnosti, Vesti, Obaveštenja

SAOPŠTENJE

Poštovani sugrađani,

Dana 21.12.2018. godine na Facebook portalu „TPK news“ kao i na drugim internet sajtovima i medijima objavljen je članak pod nazivom „15 miliona dinara: JKP „Dunav Veliko Gradište“ otkriva najveće dužnike za vodu“. U navedenom tekstu iznet je niz neistina i navedeno da je odgovorno lice – direktor dao trećem licu radi objave spiskove sa imenima dužnika JKP „Dunav Veliko Gradište“ od čega se direktor izričito ograđuje i negira navode ovog portala.

Ovom prilikom u potpunosti demantujemo iznete navode. Predmetni podaci su neovlašćeno objavljeni i protivno zakonu dostavljeni trećem licu, a isti predstavljaju evidenciju postojećih dugovanja, što svakako nije dokument čije je objavljivanje dozvoljeno, obzirom na sadržinu podataka.

Želimo da se izvinimo korisnicima na eventualno pričinjenoj neprijatnosti i da vas obavestimo da ćemo u saradnji sa organima tužilaštva, policijom i pravosudnim organima nastojati da se ovi spiskovi uklone sa interneta u što kraćem roku, kao i da isti utvrde koji zaposleni su prekršili zakon i omogućili neovlašćeno objavljivanje ličnih podataka građana.

 

S’ poštovanjem

JKP „Dunav Veliko Gradište“
direktor
Ljubica Mitić, dipl. pravnik

Saopštenje – PDF