Režim rada JKP DUNAV i vršenje komunalnih usluga u toku vanrednog stanja

objavljeno u: Aktuelnosti, Vesti, Obaveštenja
OBAVEŠTAVAMO KORISNIKE USLUGA JKP „DUNAV VELIKO GRADIŠTE“ DA ĆE SE U TOKU VANREDNOG STANJA RAD SA STRANKAMA U PROSTORIJAMA JKP DUNAV VELIKO GRADIŠTE ODVIJATI U PERIODU OD 08-12 ČASOVA I DA ĆE SE LIČNO U PROSTORIJAMA VRŠITI PRIJEM STRANAKA SA ZAHTEVIMA ZA HITNO POSTUPANJE (U SLUČAJEVIMA KOJI MOGU DOVESTI DO IMOVINSKE ŠTETE VEĆEG OBIMA ILI DO NARUŠAVANJA ZDRAVLJA I BEZBEDNOSTI LJUDI), DOK SE SVI OSTALI UPUĆUJU DA SVOJE ZAHTEVE UPUTE PUTEM BESPLATNE TELEFONSKE LINIJE 0800/390-009 ILI NA ELEKTRONSKU ADRESU:

OBAVEŠTAVAMO KORISNIKE USLUGA JKP „DUNAV VELIKO GRADIŠTE“ DA SE U TOKU VANREDNOG STANJA NEĆE ODVIJATI PRIJEM UPLATA NA BLAGAJNI JKP DUNAV VELIKO GRADIŠTE, DO DALJNJEG. SVOJE UPLATE MOŽETE IZVRŠITI NA NEKI OD TEKUĆIH RAČUNA JKP DUNAVA KOD BILO KOJE BANKE ILI POŠTE.

Prestanak rada Zelene pijace

Poštovani korisnici usluga Zelene pijace u Velikom Gradištu, obaveštevamo vas da zbog novodonetih mera i preporuka Vlade Republike Srbije, Odluka Štaba za vanredne situacije opštine Veliko Gradište, a u cilju sprečavanja širenja virisa COVID-19, je da Zelena pijaca u Velikom Gradištu počev od nedelje 29. 3. 2020. godine pa  do daljnjeg NEĆE RADITI.

Za sve informacije na raspolaganju su vam besplatna telefonska linija 0800/390-009 i elektronska adresa:

Unapred zahvalni na saradnji i razumevanju nastale situacije.

JKP “DUNAV“ Veliko Gradište