Режим рада ЈКП ДУНАВ и вршење комуналних услуга у току ванредног стања

ОБАВЕШТАВАМО КОРИСНИКЕ УСЛУГА ЈКП „ДУНАВ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ“ ДА ЋЕ СЕ У ТОКУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА РАД СА СТРАНКАМА У ПРОСТОРИЈАМА ЈКП ДУНАВ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ ОДВИЈАТИ У ПЕРИОДУ ОД 08-12 ЧАСОВА И ДА ЋЕ СЕ ЛИЧНО У ПРОСТОРИЈАМА ВРШИТИ ПРИЈЕМ СТРАНАКА СА ЗАХТЕВИМА ЗА ХИТНО ПОСТУПАЊЕ (У СЛУЧАЈЕВИМА КОЈИ МОГУ ДОВЕСТИ ДО ИМОВИНСКЕ ШТЕТЕ ВЕЋЕГ ОБИМА ИЛИ ДО НАРУШАВАЊА ЗДРАВЉА И БЕЗБЕДНОСТИ ЉУДИ), ДОК СЕ СВИ ОСТАЛИ УПУЋУЈУ ДА СВОЈЕ ЗАХТЕВЕ УПУТЕ ПУТЕМ БЕСПЛАТНЕ ТЕЛЕФОНСКЕ ЛИНИЈЕ 0800/390-009 ИЛИ НА ЕЛЕКТРОНСКУ АДРЕСУ:

ОБАВЕШТАВАМО КОРИСНИКЕ УСЛУГА ЈКП „ДУНАВ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ“ ДА СЕ У ТОКУ ВАНРЕДНОГ СТАЊА НЕЋЕ ОДВИЈАТИ ПРИЈЕМ УПЛАТА НА БЛАГАЈНИ ЈКП ДУНАВ ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ, ДО ДАЉЊЕГ. СВОЈЕ УПЛАТЕ МОЖЕТЕ ИЗВРШИТИ НА НЕКИ ОД ТЕКУЋИХ РАЧУНА ЈКП ДУНАВА КОД БИЛО КОЈЕ БАНКЕ ИЛИ ПОШТЕ.

Престанак рада Зелене пијаце

Поштовани корисници услуга Зелене пијаце у Великом Градишту, обавештевамо вас да због новодонетих мера и препорука Владе Републике Србије, Одлука Штаба за ванредне ситуације општине Велико Градиште, а у циљу спречавања ширења вириса ЦОВИД-19, је да Зелена пијаца у Великом Градишту почев од недеље 29. 3. 2020. године па  до даљњег НЕЋЕ РАДИТИ.

За све информације на располагању су вам бесплатна телефонска линија 0800/390-009 и електронска адреса:

Унапред захвални на сарадњи и разумевању настале ситуације.

JKP “ДУНАВ“ Велико Градиште